

Race Day Schedule Saturday, July 18, 2015

(Subject to Change)

Event #9 - Sportsman Showcase - Sportsman, Mini Stock, Bandoleros, Sask Legends

1:00pm Competitor's Gate and Pit Gate opens 1:30pm Technical Inspection Station Opens

3:00pm M.D. Ambulance Arrival

3:00pm Pit Gate Closed

3:30pm Infield Concession Opens

3:00pm Sportsman Practice Session One (30 minutes – 10 car limit)

3:30pm Hot laps Round #1 – Sask Legends (10 minutes)
3:40pm Hot laps Round #1 – Mini Stock (5 minutes)
3:45pm Hot laps Round #1 – Bandoleros (5 minutes)
3:50pm Track Crossing (quick) – Pit Gate Closed

4:00pm Sportsman Practice Session Two (30 minutes – 10 car limit)

4:30pm Hot laps Round #2 – Sask Legends (10 minutes) 4:40pm Hot laps Round #2 – Mini Stock (5 minutes) 4:45pm Hot Laps Round #2 – Bandoleros (5 minutes)

4:50pm Final track cleanup and inspection 5:00pm *Front Gates Open to Public*

5:00pm PIT MEETING – Mandatory attendance for all drivers and crew
5:20pm Time Trials – Sask Legends Series (four cars at a time for five laps)

5:35pm Time Trials – Sportsman (Y/G/W/C) (heat points)

5:55pm Legends to Staging 6:00pm National Anthem

6:05pm Sask Legends Heat Race (split at 14)

Bandoleros Heat Race Mini Stock Heat Race

Sportsman Heat Race (split at 14)

Sask Legends Qualifier Race (split at 14)

Bandoleros Qualifier Race Mini Stock Qualifier Race

10 Minutes Intermission – Sportsman drivers to fan side

Earth Works Sask Legends Feature Race CRIME STOPPERS Bandoleros Feature Race

Golf's Car Wash Mini Stock Feature Race

Sportsman cars to front straight, drivers to limo for intros

Shell V-Power Sportsman Feature Race – Race for a Cure 100

30 Minutes Pits Open to Public

Loading and cleanup Social on Concourse









Auto Clearing Motor Speedway Pit Stall Assignments - Saturday, July 18, 2015 Event #9 – Sportsman Showcase – Sportsman, Mini Stock, Bandoleros, Sask Legends

