

Race Day Schedule Tuesday, July 14, 2015



(Subject to Change)

Event #8A - NASCAR Two Day Event - Street Stock, Super Late Model, Pro Truck

1.00pm 2:00pm	Competitor's Gate and Pit Gate opens Technical Inspection Station Opens
4:00pm	M.D. Ambulance Arrival
4:00pm	Pit Gate Closed
4:00pm	Hot laps Round #1 – Street Stocks (10 minutes)
4:10pm	Hot laps Round #1 – Super Late Models (10 minutes)
4:20pm	Hot laps Round #1 – Pro Trucks (10 minutes)
4:30pm	Infield Concession Opens
4:30pm	Pit Gate – Track Crossing (quick)
4:40pm	Pit Gate Closed
4:40pm	Hot laps Round #2 – Street Stocks (10 minutes)
4:50pm	Hot laps Round #2 –Super Late Models (10 minutes)
5:00pm	Hot laps Round #2 – Pro Trucks (10 minutes)
5:10pm	Final track cleanup and inspection
5:15pm	PIT MEETING – Mandatory attendance for all drivers and crew
5:30pm	Front Gates Open to Public
5:40pm	Street Stocks to staging
5:45pm	Time Trials – Street Stocks, Super Late Models, Pro Trucks (Heat Points)
6:55pm	Street Stocks to Staging
7:00pm	National Anthem
7:05pm	Street Stock Qualifier Race
	Super Late Model Qualifier Race (split at 12)
	Pro Truck Qualifier Race A (Odd from TT)
	Pro Truck Qualifier Race B (Even from TT)

Tiger Automotive Pro Truck Feature Race – Tiger Automotive 100

10 Minutes

30 Minutes

Pits Open to Public Loading and cleanup Social on Concourse

Intermission





Golf's Car Wash Street Stock Feature Race - Wes Skakun Memorial 50

WSSL Auto Parts Plus Super Late Model – Bryce Mann Memorial 75



Auto Clearing Motor Speedway Pit Stall Assignments - Tuesday, July 14, 2015 Event #8A – NASCAR Two Day Event – Street Stock, Super Late Model, Pro Truck

