

Race Day Schedule Wednesday, June 24, 2015

(Subject to Change)

Event #5 - Street Stock Showcase - Street Stock, Super Late Model, Pro Truck

4:00pm Competitor's Gate and Pit Gate opens 5:00pm Technical Inspection Station Opens

5:30pm Infield Concession Opens5:30pm M.D. Ambulance Arrival

5:30pm Pit Gate Closed

5:30pm Hot laps Round #1 – Pro Trucks (10 minutes)

5:40pm Hot laps Round #1 –Super Late Models (10 minutes)

5:50pm Hot laps Round #1 – Street Stocks (5 minutes)

5:55pm Pit Gate – Track Crossing (quick)

6:00pm Front Gates Open to Public

6:00pm Pit Gate Closed

6:00pm Hot laps Round #2 – Pro Trucks (10 minutes)

6:10pm Hot laps Round #2 –Super Late Models (10 minutes) 6:20pm Hot laps Round #2 – Street Stocks (10 minutes)

6:30pm Final track cleanup and inspection

6:35pm PIT MEETING – Mandatory attendance for all drivers and crew

6:55pm Pro Trucks Heat A to Staging

7:00pm National Anthem

7:05pm Pro Truck Heat A (Odd from last Feature inverted)

Pro Truck Heat B (Even from last Feature inverted

Super Late Model Heat Race (split at 12)

Street Stock Heat Race

Pro Truck Qualifier A (Fast from heats inverted)
Pro Truck Qualifier B (Slow from heats inverted)

Super Late Model Qualifier (split at 12)

Street Stock Qualifier

10 Minutes Intermission

Tiger Automotive Pro Truck Feature Race

WSSL Auto Parts Plus Super Late Model Feature Golf's Car Wash Street Stock Main Feature Race

30 Minutes Pits Open to Public

Loading and cleanup Social on Concourse







Auto Clearing Motor Speedway Pit Stall Assignments - Wednesday, June 24, 2015 Event #5 – Street Stock Showcase – Street Stock, Super Late Model, Pro Truck

