

Race Day Schedule Saturday, July 25, 2015 (Subject to Change)



Event #10 – Bandoleros Showcase, Super Trucks, Pro Trucks, Mac's Froster 50

9:30am	Competitor's Gate and Pit Gate opens – Legends and Super Trucks
9:45am	Technical Inspection Station Opens
12:00pm	Ambulance Arrives
12:15pm	Pit Gate Closed
12:15pm	Legends Practice #1 (30 minutes) – Limit 10 cars on track at a time
12:45pm	Super Trucks Practice #1 (30 minutes) – Limit 10 trucks on track at a time
1:00pm	Infield Concession Opens
1:15pm	Track Crossing (Quick)
1:15pm	Legends Practice #2 (30 minutes) – Limit 10 cars on track at a time
1:45pm	Super Trucks Practice #2 (30 minutes) – Limit 10 trucks on track at a time
2:15pm	Pit Gate Opens – All Divisions
3:25pm	Pit Gate Closed
3:25pm	Hot Laps Round #1 – Pro Trucks (10 minutes)
3:35pm	Hot Laps Round #1 – Bandoleros (10 minutes)
3:45pm	Track Crossing (Quick)
3:50pm	Hot Laps Round #2 – Pro Truck (10 minutes)
4:00pm	Hot Laps Round #2 – Bandoleros (10 minutes)
4:30pm	Pit Meeting – Mandatory all drivers and crew
5:00pm	Time Trials – Legends (four cars at a time for five laps)
5:00pm	Front Gates open to public
5:15pm	Time Trials – Super Trucks (Y/G/W/C)
5:50pm	Legends to staging
6:00pm	National Anthem
6:05pm	Legends Heat #1 (splits at 14/21)
	Super Trucks Heat A (split at 12)
	Pro Truck Heat Race A (Odd from previous feature)
	Pro Truck Heat Race B (Even from previous feature)
	Bandoleros Heat Race
	Legends Heat #2 (splits at 14/21)
	Super Trucks Heat B
	Pro Trucks Qualifier A (fast from Heats)
	Pro Trucks Qualifier B (slow from Heats)
	Legends B Main (if necessary (more than 24 cars))
	Bandoleros Qualifier Race
10 Minutes	Intermission
	Mac's Legends Froster 50 (competition caution at lap 42)
	Irv's Westside Auto Ltd Super Trucks 100
	Tiger Automotive Pro Truck Feature Race
	CRIME STOPPERS Bandoleros Main Feature Race
	Pits Open to Public, loading and cleanup. Social on Concourse



IRV'S WESTSIDE AUTO LTD. 4720 56 St Wetaskiwin, AB T9A 1V7 (780) 352-4787





Auto Clearing Motor Speedway Pit Stall Assignments - Saturday, July 25, 2015 Event #10 – Bandoleros Showcase, Super Trucks, Pro Trucks, Mac's Froster 50

