

Race Day Schedule

Saturday, May 23, 2015 (Subject to Change)

Event #1 – Season Opener – Pro Truck, Street Stock, Mini Stock

9:00am	Competitor's Gate and Pit Gate opens
10:30am	Technical Inspection Station Opens
11:30am	M.D. Ambulance Arrival
11:30am	PIT GATE CLOSED
11:30am	Hot laps Round #1 – Mini Stocks (10 minutes)
11:40am	Hot laps Round #1 –Street Stocks (10 minutes)
11:50am	Hot laps Round #1 – Tiger Automotive Pro Trucks (10 minutes)
12:00pm	Pit Gate – Track Crossing (quick) – PIT GATE CLOSED
12:00pm	Pit Concession Opens
12:10pm	Hot laps Round #2 – Mini Stocks (10 minutes)
12:20pm	Hot laps Round #2 –Street Stocks (10 minutes)
12:30pm	Hot laps Round #2 – Tiger Automotive Pro Trucks (10 minutes)
12:40pm	Final track cleanup and inspection
12:45pm	PIT MEETING – Mandatory attendance for all drivers and crew
1:00pm	Front Gates Open to Public
1:05pm	Time Trials – All Divisions – Mini Stock, then Street Stock, then Pro Truck
1:55pm	Mini Stocks to staging
1:58pm	All drivers and crews to pit wall to welcome fans
2:00pm	National Anthem, Prayer
2:05pm	Mini Stock Heat Race
	Street Stock Heat Race
	Tiger Automotive Pro Truck Heat Race(s)
	Mini Stock Qualifier Race
	Street Stock Qualifier Race
	Tiger Automotive Pro Truck Qualifier Race(s)
10 Minutes	Intermission
	Golf's Car Wash Mini Stock Feature Race
	Golf's Car Wash Street Stock Feature Race
	Tiger Automotive Pro Truck Feature Race
30 Minutes	Pits Open to Public
	Loading and cleanup
	Social on Concourse





